ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Θέλει να ''δέσει'' τον Κέιν η Τότεναμ

He wants to tie Cain to Tottenham

Ready to offer a new contract to Harry Kein is Tottenham, wanting to keep him in the team for years to come.


Harry Kain is undoubtedly the face of the day, with his two hat-tricks in three days becoming the first European scorer for 2017.

His accomplishments make the people of Tottenham to rub their eyes but also be alert as they want to prevent aspiring suitors and keep him in their potential in the years to come, Daily Mail ''.

The existing contract, which ends in 2022, gives the 24-year-old aggressor about 120,000 euros per week, or about 5,800,000 euros, with his performance on the pitch not reflecting the money he receives, according to people from the ' 'fowl' '. This increase, which is expected to be discussed by the end of the current season, will be the fourth since August 2014.

But the impressive English show with Tottenham, as well as the interest of Europe's top teams, has mobilized the Londoners' administration, which with this renewal wants to reward the 24-year-old, but also to anticipate a possible big proposal from Real Madrid.

It remains to be seen whether this move is a "sign of" Kein's stay in Tottenham Hotspur or whether he will follow the example of Gareth Bale, who shortly after renewing his contract with the English took the road to Madrid and Real .
==Θέλει να ''δέσει'' τον Κέιν η Τότεναμ

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν είναι η Τότεναμ, θέλοντας να τον κρατήσει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Ο Χάρι Κέιν είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, καθώς με τα δύο χατ-τρικ του σε διάστημα τριών ημερών έγινε ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη για το 2017.

Τα κατορθώματά του κάνουν τους ανθρώπους της Τότεναμ να ''τρίβουν'' τα μάτια τους, αλλά και να είναι σε εγρήγορση, καθώς θέλουν να προλάβουν επίδοξους μνηστήρες και να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ''Daily Mail''.

Το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το 2022, αποφέρει στον 24χρονο επιθετικό περίπου 120.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή περίπου 5.800.000 ευρώ, με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο να μην αντικατοπτρίζουν τα χρήματα που λαμβάνει, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον των ''πετεινών''. Η αύξηση αυτή, η οποία αναμένεται να συζητηθεί με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα είναι η τέταρτη από τον Αύγουστο του 2014.

Οι εντυπωσιακές, όμως, εμφανίσεις του Άγγλου με την Τότεναμ, αλλά και το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης έχουν κινητοποιήσει τη διοίκηση των Λονδρέζων, η οποία με την ανανέωση αυτή θέλει να ανταμείψει τον 24χρονο φορ, αλλά και να προλάβει μια ενδεχόμενη μεγάλη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Μένει να φανεί αν η κίνηση αυτή είναι ''σημάδι'' παραμονής του Κέιν στην Τότεναμ ή αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος λίγο καιρό μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Άγγλους πήρε το δρόμο για τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου