ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Συμφώνησε με Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ, το «μπαλάκι» στην Ντόρτμουντ!

Article CoverArsenal, the "ball" in Dortmund, agreed with Obamayang!

In an oral deal with Arsenal, it is reported that Pierre-Emerich Obamayang has come and all that remains to complete the transcription is Dortmund's consent.


Based on a Daily Mirror report, the Gabonese striker has accepted the contract proposed by the leaders of the "Gunners" and is determined to replace Alexis Sanchez in Arsene Wenger's team.

In keeping with what the German Bild says, Obamayang is pushing Dortmund's administration to accept the £ 60m proposal at the negotiating table to move the "heavy" Artillery artillery to London.

We recall that Arsenal is in the process of conceding Sanchez and is seeking the successor of Chilean Ace.
===Συμφώνησε με Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ, το «μπαλάκι» στην Ντόρτμουντ!

Σε προφορική συμφωνία με την Άρσεναλ φέρεται να έχει έρθει ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η συγκατάθεση της Ντόρτμουντ.

Με βάση δημοσίευμα της Daily Mirror ο Γκαμπονέζος στράικερ έχει δεχτεί το συμβόλαιο που του πρότειναν οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» και είναι αποφασισμένος να γίνει αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσες στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει γερμανική Bild ο Ομπαμεγιάνγκ πιέζει την διοίκηση της Ντόρτμουντ να αποδεχτεί την πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών που είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε το «βαρύ» πυροβολικό των Βεστφαλών να μετακομίσει στο Λονδίνο.


Θυμίζουμε ότι η Άρσεναλ είναι σε διαδικασίας παραχώρησης του Σάντσες και αναζητά τον διάδοχο του Χιλιανού άσου.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου