ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Λάμπερτ: «Παίκτης με πολλή ενέργεια ο Σταφυλίδης»

Lambert: "Staphylidis with a lot of energy"

The coach of Stoke City Pol Lambert spoke with good words Kostas Stafylidis, who is a breath of signing with the English team.


The Greek Bak will go as a loan from Augsburg to Stoke as the end of the season.

The "potters" coach said that the Greek back is an energy player and that his presence will help the team.

Analytically what he said:

Whether he'll catch up with Huddersfield: "I hope we can get ahead of him and have him. I think he's a very good left-back. It has a lot of energy that I think we need and will add some healthy competition, which I think is important.

For Staphylides' situation: "I must first see what is the physical state and how she feels. I think his previous game was with Bayern, but we will see his situation. "
====Λάμπερτ: «Παίκτης με πολλή ενέργεια ο Σταφυλίδης»

Ο προπονητής της Στόουκ Σίτυ Πόλ Λάμπερτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος είναι μια ανάσα από το να υπογράψει με την αγγλική ομάδα.

Ο Έλληνας μπακ θα πάει ως δανεικός από την Άουγκσμπουργκ στην Στόουκ, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόουτς των «potters», τόνισε πως ο ‘Έλληνας μπακ είναι ένας παίκτης με ενέργεια και πως η παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα προλάβει το ματς με την Χάντερσφιλντ: «Ελπίζω να προλάβουμε και να τον έχουμε. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ  καλός αριστερό μπακ. Έχει πολλή ενέργεια, την οποία νομίζω πως χρειαζόμαστε και θα προσθέσει λίγο υγιή ανταγωνισμό, που νομίζω ότι είναι σημαντικό.

Για την κατάσταση του Σταφυλίδη: «Πρέπει πρώτα να δω σε τι φυσική κατάσταση βρίσκεται και το πώς αισθάνεται ο ίδιος. Νομίζω ότι το προηγούμενο παιχνίδι του ήταν με την Μπάγερν, αλλά θα δούμε την κατάσταση του».
Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου