ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Χιμένεθ: «Μιλάω με την ΑΕΚ για την ώρα»

Jimenez: "I'm talking to AEK for the time being"

According to Spanish reports, Manollo Jimenez is in the Las Palmas candidates' bench.
In addition to the AEK technician in the list are Pepe Mel, Paco Erera and Juan Ramon Lopeth Munith.

The technical manager of the club, Toni Otero, stressed in Marca that he had contacted the Andalusian coach, who said in the Spanish newspaper: "I am in negotiations with AEK for the time being."

Hamedeth's contract with the Greek champion ends on June 30th, but the coach of the "yellow-blacks" has met with the team's management to renew their co-operation next year.
===Χιμένεθ: «Μιλάω με την ΑΕΚ για την ώρα»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στους υποψήφιους για τον πάγκο της Λας Πάλμας. Εκτός από τον τεχνικό της ΑΕΚ στη λίστα βρίσκονται και οι Πέπε Μελ, Πάκο Ερέρα και Χουάν Ραμόν Λόπεθ Μουνίθ. 

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου,Τόνι Οτέρο τόνιζε στη «Marca» ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Ανδαλουσιανό προπονητή, ο οποίος όμως τόνισε στην ισπανική εφημερίδα: «Είμαι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, για την ώρα».


Το συμβόλαιο του Χιμένεθ με την Πρωταθλήτρια Ελλάδος ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, όμως ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» έχει συναντηθεί με την διοίκηση της ομάδας προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά.
Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου